2011 - 2017

Hoe weersta je aan digitale verleiders?

Je smartphone is een grote verleider. Deze toepassingen helpen je om te weerstaan aan de digitale prikkels die je dagelijks te verduren krijgt. Een goeie concentratie en een gebalanceerd relatie met je smartphone zorgen ervoor dat je  productiviteit enorm zal toenemen.

Ban achtergrondgeluiden 
met witte ruis

Filter alle omgevingsgeluid weg door zogenaamde witte ruis toe te voegen. 

Startéén van onderstaande apps en jaag het geluid van een koffiebar, een bos, het ruisen van de wind door je hoofdtelefoon. Je zal merken dat storende achtergrondgeluiden op die manier wegvallen en je een pak productiever wordt. 

 

relaxio app in Google Play

Coffitivity in apple store

Breng je eigen 
schermtijd in kaart

Om je schermtijd beter te kunnen beheersen is het goed om te weten waar het mogelijks fout loopt. Breng daarom je schermtijd in kaart en ontdek wat de apps zijn die jou steeds naar je smartphone lokken. 

 

 

Screentime in Apple Store

Digital Welbeing in Google Play

Beperk de toegang tot de apps die jou te hard verleiden.

Als je zicht hebt op welke apps jou steeds naar je smartphone lokken, kan je maatregelen nemen om je niet steeds te laten verleiden door hen. Dat kan je doen door  onder andere de meldingen van deze apps uit te schakelen óf door de toegang tot deze apps op cruciale momenten (bijvoorbeeld tijdens de les, of tijdens je geplande studiemomenten) tijdelijk te  limiteren of blokkeren. 

 

 

 

 

This website is created with Website Builder - Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft